Blogi

Hyvää äitienpäivää

Hyvää äitienpäivää

Moni äiti syyllistää itseään, vaikka koko päivän, jos lapsen kurahousut unohtui viedä päiväkotiin. Kuulostaako tutulta?

Entä jos kiinnittäisitkin huomiota siihen, että vaikka oli kiireinen aamu, siitäkin huolimatta lapsi ehti ajoissa päiväkotiin aamupalalle? Ja muistit vielä viedä varasukat päiväkotiin?

Jos jokin meni mielestäsi omassa toiminnassasi ”väärin” tai unohdit jotakin, kiinnitätkö huomiota siihen? Vai voisitko kiinnittää erityisesti silloin huomiota siihen, mitä kaikkea muistit?

read more
Valmennuksen hyödyt

Valmennuksen hyödyt

Miksi valmennukseen kannattaa mennä?

Tein kyselyä, mitä ihmiset ovat kokeneet valmennuksen hyötyinä. Miksi valmennukseen kannattaa mennä?

Itse olen kokenut valmennuksen yhtenä parhaimpana asiana, mitä minulle on tapahtunut. Enää en voisi kuvitellakaan, etteikö minulla olisi omaa valmentajaa. Valmentajan avulla olen kokenut, että eteenpäin meneminen on kerta kaikkiaan niin paljon vauhdikkaampaa ja helpompaa.

read more
Oman jaksamisesi prioritisointi

Oman jaksamisesi prioritisointi

Oman jaksamisesi prioritisointiJos asteikolla 1-10 kysyisin sinulta, kuinka hyvin huolehdit omasta jaksamisestasi, mitä vastaisit? 10 olisi täydet ja 0 ei lainkaan. Mitkä asiat sinulla lisäävät hyvinvointiasi? Huolehditko unesta tarpeeksi?  Syötkö hyvin? Mikäli olet...

read more

Hei, olen Emili

Emili-Osara-Valmentaja-Blogi

Olen muutosvalmentaja suurella sydämellä, ja koulutukseltani myös KTM ja fytonomi.

Lähestyn asioita konkreettisesti ja minulla on kyky havainnoida asiakkaan rajoittuneita uskomuksia, jotka estävät eteenpäin menoa solmukohdissa.

Iloinen ja lempeä asenne sekä aina kannustava ilmapiiri luovat hyvät puitteet turvalliseen eteenpäinmenoon.

Minulla on pitkä kokemus hyvin erilaisista toimintaympäristöistä toimimisesta, kuten YK ja ulkoasianministeriön kehitysyhteistyöosasto.

Valmennusta olen tehnyt erityisesti stressinhallinnasta ja kriisitilanteissa luoden konkreettisia askelia kohti parempaa yhdessä asiakkaan kanssa.

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2009 asti.

Uusimmat artikkelit