Blogi

Millaisen joululahjan toivoisit itsellesi?

Millaisen joululahjan toivoisit itsellesi?

Millaisen joululahjan toivoisit itsellesi?Kun ajattelet joulua, mitä se tuo mieleesi? Tuoko se mieleesi kivoja hetkiä, muistoja ja naurua tai jotain muuta? Kenties stressiä hoitaa kaikki asiat ajoissa ja ehtiä moneen paikkaan joulupyhinä? Vaikka läheisiä on mukava...

read more
Tunnetko toivottomuutta?

Tunnetko toivottomuutta?

Tunnetko toivottomuutta?Varmasti jokainen meistä on tuntenut toivottomuuden tunnetta joskus, se on ihan luonnollista. Mutta mikäli toivottomuuden tunne jatkuu pitkään tai valtaa elämää liikaa, asialle on tärkeä tehdä jotain, jotta voi paremmin. Elämän kriiseissä...

read more
Onko tavoitteesi päivitetyt?

Onko tavoitteesi päivitetyt?

Onko tavoitteesi päivitetyt?On hyvä miettiä omia tavoitteita silloin tällöin. Mitä juuri tähän hetkeen elämältä haluat? Kaipaatko enemmän lepoa? Millaista lepoa kaipaat? Kaipaatko enemmän liikettä kehoosi? Jos kaipaat liikettä, mikä tukisi sinun henkistä...

read more
Neljä helppoa tapaa lievittää stressiä juristin työssä

Neljä helppoa tapaa lievittää stressiä juristin työssä

Juristin työ on usein hyvin kuormittavaa, on sitten kyse käräjäoikeuden salissa työskentelystä tai työpaikan ollessa käräjäsalin ulkopuolella. Työn ollessa kuormittavaa, onkin erityisen tärkeää pitää omasta hyvinvoinnistaan huolta. Pitkäaikainen stressi voi vaikuttaa mm. muistiin, keskittymis- ja oppimiskykyyn, luovuuteen ja immuniteetinkin toimintaan heikentävästi.

read more
Millaisen joulun sinä haluat?

Millaisen joulun sinä haluat?

Jos aina tekee samoin kun ennen ja vain miellyttääkseen muita, tai “koska on aina tehty näin”, asioiden on vaikea muuttua. Jos jokin ei toimi, kannattaa kokeilla uutta tapaa toimia tai olla.
Mitä sinä teet tänä jouluna eri tavalla?

read more
Miksi otamme paineita muiden oletetuista odotuksista?

Miksi otamme paineita muiden oletetuista odotuksista?

Miksi koemme niin paljon riittämättömyyden tunnetta? Yleisesti ottaen ihmisillä on pohjimmiltaan tarve tulla hyväksytyksi ja rakastetuksi. Se on kuitenkin se, mikä ihmisiä yhdistää. Ja ihan historiallisestikin katsottuna, ihminen ei olisi selvinnyt yksin. Tarvittiin perheen ja kylän tukea esim. talvesta selviämiseen. Kaikki tämä vaikuttaa meihin edelleen, vaikka emme sitä tiedosta. Ihmisellä on perustarve tulla nähdyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi.

read more
Kannattaako valmennus jos olet uupunut?

Kannattaako valmennus jos olet uupunut?

Kannattaako valmennus jos olet uupunut?Välillä tulee eteen asiakkaita, jotka alussa kertovat, että ovat niin uupuneita, että eivät tiedä kannattaako valmennusta aloittaa. Valmennuksen jälkeen tähän mennessä jokainen on ollut tyytyväinen, että aloitti valmennuksen....

read more
Hyvää äitienpäivää

Hyvää äitienpäivää

Moni äiti syyllistää itseään, vaikka koko päivän, jos lapsen kurahousut unohtui viedä päiväkotiin. Kuulostaako tutulta?

Entä jos kiinnittäisitkin huomiota siihen, että vaikka oli kiireinen aamu, siitäkin huolimatta lapsi ehti ajoissa päiväkotiin aamupalalle? Ja muistit vielä viedä varasukat päiväkotiin?

Jos jokin meni mielestäsi omassa toiminnassasi ”väärin” tai unohdit jotakin, kiinnitätkö huomiota siihen? Vai voisitko kiinnittää erityisesti silloin huomiota siihen, mitä kaikkea muistit?

read more
Valmennuksen hyödyt

Valmennuksen hyödyt

Miksi valmennukseen kannattaa mennä?

Tein kyselyä, mitä ihmiset ovat kokeneet valmennuksen hyötyinä. Miksi valmennukseen kannattaa mennä?

Itse olen kokenut valmennuksen yhtenä parhaimpana asiana, mitä minulle on tapahtunut. Enää en voisi kuvitellakaan, etteikö minulla olisi omaa valmentajaa. Valmentajan avulla olen kokenut, että eteenpäin meneminen on kerta kaikkiaan niin paljon vauhdikkaampaa ja helpompaa.

read more

Hei, olen Emili

Emili-Osara-Valmentaja-Blogi

Olen muutosvalmentaja suurella sydämellä, ja koulutukseltani myös KTM ja fytonomi.

Lähestyn asioita konkreettisesti ja minulla on kyky havainnoida asiakkaan rajoittuneita uskomuksia, jotka estävät eteenpäin menoa solmukohdissa.

Iloinen ja lempeä asenne sekä aina kannustava ilmapiiri luovat hyvät puitteet turvalliseen eteenpäinmenoon.

Minulla on pitkä kokemus hyvin erilaisista toimintaympäristöistä toimimisesta, kuten YK ja ulkoasianministeriön kehitysyhteistyöosasto.

Valmennusta olen tehnyt erityisesti stressinhallinnasta ja kriisitilanteissa luoden konkreettisia askelia kohti parempaa yhdessä asiakkaan kanssa.

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2009 asti.