Sinulla on oikeus tasapainoiseen elämään

Valmentamisessa on parasta se, kun näkee muutoksen asiakkaan elämässä.  Esimerkiksi kun kuormittava työ- ja vapaa-aika muuttuu pienillä muutoksilla hyväksi elämäksi.

Onko sinulla pelottava tilanne elämässä, haaste töissä tai yksityisessä elämässä? Haluatko päästä “möröstä” eroon mielesi sisällä ja saada keveyttä elämääsi?

Oletko stressaantunut ja tarvitset apua, jotta elämäsi muodostuu tasapainoisemmaksi ja elämänilo lisääntyy?

Valmennuksessa käydään läpi juuri sinun tilannettasi, jotta pääset eteenpäin.

Emili-Osara-4

Työkaluja stressiin

Olen ollut jo pitkään kiinnostunut stressistä ja sen vaikutuksista kehoon, mieleen ja vastustuskykyyn. 

Yllättäviä asioita voi tapahtua oikeita kysymyksiä kysymällä ja kyseenalaistamalla uskomuksia.

Helsingin yliopiston fytonomiopinnoissa päättötyöni aiheena oli stressin luonnonmukainen hoito ja päättötyöni ohjaajana toimi lääkäri, mikä teki työstä entistä mielenkiintoisempaa ja syvensi entisestään tietämystäni stressistä.

Olen koulutukseltani KTM, fytonomi, Mind coach® -stressinhallintavalmentaja, LCF Life Coach® Master, NLP Practitioner ja Sertifioitu Social Panorama Consultant. Itse olen elämäni varrella ollut hyvinkin stressaavissa tilanteissa, ja olen etsinyt keinoja selvitä työskentelystä kovan paineen alla. Olen niitä löytänytkin, ja siksi haluan auttaa muita löytämään omat voimansa ja tasapainoisen elämän. 

Tukea kuormittaviin tilanteisiin

Oma polkuni ei suinkaan ole ollut ruusuilla tanssimista, joten ymmärrystä riittää monenlaisiin tilanteisiin. Mielestäni kaikkea ei voi oppia kirjoista, vaan osa asioista on sellaisia, jotka on ollut pakko itse kokea, jotta voi ymmärtää toisten ihmisten haasteellisia kokemuksia.

Olen erikoistunut muutosvalmennukseen erittäin kuormittavissa elämäntilanteissa oleville.

=

Oikeusprosessi

Oikeusprosessit, esim. huoltajuuskiistat.

=

Ruuhkavuodet

Ruuhkavuodet ja oman ajan puute.

=

Avioero

Avioero ja parisuhdeongelmat.

=

Muutostarve

Oma muutoksen tarve.

=

Terveysongelmat

Kuormittavat terveyshaasteet.

=

Irtisanominen

Suuret muutokset työssä.

=

Pelkotilat

Pelkotilat jotka estävät muutoksen.

=

Äkillinen elämänmuutos

Suuret muutokset elämässä.

Haluan kiittää sydämeni pohjasta Emilin erättäin empaattisesta ja samalla järisyttävän tehokkaasta valmennusprosessista!

Sairastuin borreliosiin vuosi sitten ja se oli todellinen pysähdys. Vaihdoin samalla paikkakuntaa, parisuhde meni uusiksi ja työni luonne muuttui. Tämän kaiken johdosta sain rakentaa hyvinvointini osa-alueet uudelleen uuteen kukoistukseen, missä suurena apuna oli Emilin tehokas ratkaisukeskeinen valmennus.

Emilin kysymykset ja hyväksyvä, mutta eteenpäinvievä tyyli valmentaa sai minut luomaan minua tukevat aamu- ja iltarutiinit, sekä päivärytmin, jossa on tilaa kaikelle tärkeälle elämässäni.

Sain kauan vaivanneet “rästihommat” tehtyä ja opin hellittämään perfektionismissani. Kävimme valmennuksessa läpi myös isoja teemoja: perheen perustamista ja parisuhdeasioita, joihin sain tärkeää selkeytystä valmennuksen avulla.

Kaiken kaikkiaan olen mykistynyt valmennuksen tehokkuudesta. Sanoisin, että jokainen euro kannatti maksaa, nimittäin oma hyvinvointi ja levollinen mieli arjessa on ykkösasia!

Katriina

Hyvinvointi etusijalla

Myös perheiden hyvinvointi on minulle lähellä sydäntä, sillä olen itse kahden lapsen äiti.

Olen kirjoittanut lasten satukirjan hyvinvointiin liittyvillä teemoilla.

Vapaa-aikaa vietän mm. lasteni ja koirieni kanssa ulkoillen ja touhuten. Tykkään pitkistä metsälenkeistä ja kävelystä veden äärellä, luonnossa on hyvä ladata akkuja. Jooga on myös yksi lempiharrastuksistani lukemisen ohella.

Luonteeltani olen eteenpäinvievä, kannustava, oivaltava, sydämellinen, rehellinen ja aidosti muille ihmisille hyvää haluava.

Emili-Osara-Miisan-ja-Samun-seikkailut-1
miisan-ja-samun-seikkailut-kansikuva