Yrityksille työkaluja stressiin

Muutosvalmennus yrityksille

Esimies-, työyhteisö- ja yksilövalmennus.

Ratkaisukeskeistä ja käytännönläheistä johtoryhmävalmennusta mm. haastaviin vuorovaikutustilanteisiin. Valmennuksen avulla pääset kohti parempaa ryhmädynamiikkaa ja keskustelevaa työkulttuuria ja siten kohti parempia tuloksia.

Tarvitseeko työyhteisösi muutosvalmennusta, kuten stressivalmennusta, joko ryhmälle tai työyhteisön sisällä yksilövalmennusta, osana hyvää henkilöstöhallintaa?

Tarvitseeko yrityksesi muutosturvavalmennusta esim. irtisanotulle työntekijälle?

Onko yrityksessäsi tarvetta tyky-päivään esim. stressivalmennusta työhyvinvointia lisäämään?

Erikseen valmennuspaketit asianajajille tai lakimiehille, jotka on suunniteltu erityisesti tämän haastavan ammatin ammattilaisille, joilla on paineita niin töissä kuin mahdollisesti vapaa-ajallakin.

Emili-Osara-yritysvalmennus-

Palautteita yritysyhteistyöstä

Riikka Pajunen

Riikka Pajunen

Toimitusjohtaja, Paremman työelämän rakentaja, Montevista Oy

Kiitos Emilille aivan huikeasta yhteistyöstämme valmennuksen parissa. Emilin vahvuuksia on vahva kokemus valmentamisesta, empatia, tehokkuus ja ratkaisukeskeisyys. Hänen vankka lakiosaaminen ja kokemus ihmisen kuormittumisen hoitamisesta sekä inhimillisyys auttaa varmasti hänen tuleviakin asiakkaitaan kuormittavista elämäntilanteista eteenpäin.

Emilillä on monipuolinen ja huikea tausta työelämässä ja tiedän monia, jotka ovat täysin otettuja hänen eloisasta, positiivisesta ja aina eteenpäinvievästä persoonallisuudestaan! Kaikki, jotka Emilin kanssa saavat tehdä töitä ovat etuoikeutettuja. Emilin huikea osaaminen terveyden ja hyvinvoinnin alueella toi paljon uutta näkemystä myös omaan terveyteeni ja sen hoitamiseen. Harvoin tapaa näin monipuolista valmentajaa!

Noora Huhtala

Noora Huhtala

Toimitusjohtaja ja vastaava ohjaaja, Ammatillinen perhekoti Bertel

Olemme hyödyntäneet Emilin kanssa osaamistamme yhteistyössä ja olen saanut paljon hyvää ja arvokasta valmennusta lastensuojelutyöhöni Emililtä.

Olen tehnyt kasvatustyötä 14 vuoden ajan, ja työssäni kohtaan erilaisia tilanteita asiakkaiden elämässä. Näen Emilin osaamisen mm. lasten oikeuksissa sekä stressinpurkamisessa todella vahvana. Meidän yhteistyömme on avointa, rehellistä, luottamuksellista ja lempeää.

Oma koulutustaustani on monipuolinen: sijais-ja adoptiovanhemmuusvalmennus Pride-koulutus, tukihenkilökoulutus, Lasten ja nuorten perustutkinto Lahden diakoniainstituutista, ratkaisukeskeinen perhevalmentaja, nepsyvalmentaja, perhetyön koulutus, psykologian perusopinnot (avoin yo), voikukkia vertaisryhmäohjaaja-kouluttajakoulutus (sijoitetut lapset ja nuoret sekä heidän lähiverkostonsa) ja Lifecoach – koulu käynnissä.

Anu Lundström

Anu Lundström

Toimitusjohtaja, Tukemo Oy

Olen ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Emilin kanssa.

Valmentajana Emili on aikaansaava, eteenpäinvievä, innovatiivinen, ratkaisukeskeinen sekä hyvä kuuntelemaan. Palavereissa tulee tuloksia aina. Hänellä on hyvä sparrauskyky ja tietämys stressinhallinnasta on todella hyvä.