Konkreettisin askelin kohti parempaa

Valmennuspaketit

Valmennuksen aikana saat keinoja käsitellä meneillään olevia solmukohtia ja saat uusia ideoita ja energiaa suunnitella tulevaa. Luomme selkeän aikataulun pienin, juuri sinulle soveltuvin konkreettisin askelin, joita noudattamalla pääset eteenpäin.

Oikeusprosessi

Oletko kokenut kovia ja olet haastavassa elämäntilanteessa kuten oikeusprosessissa esim. huoltoriidassa?

VÄKIVALTA

Oletko kokenut väkivaltaa tai muuten kovia ja tarvitsetko tukea prosessiin?

AVIOERO

Käytkö tällä hetkellä läpi parisuhdekriisiä tai avioeroa, ja kaipaat tukea prosessiin?

Muu stressitilanne

Valmentaja voi toimia myös tukihenkilönä, minkä avulla voit säästää aikaa ja rahaa vaikeissa prosesseissa. 

Valmennuspaketit 

3 x valmennus

Kolmen kerran valmennuspaketti (3 x 75 min.), käytettävissä 5 kk ajan.

€720

(sis. ALV)

5 x valmennus

Viiden kerran valmennuspaketti (5 x 75 min.), käytettävissä 8 kk ajan.

€1190

(sis. ALV)

7 x valmennus

Seitsemän kerran valmennuspaketti (7 x 75 min.), käytettävissä 12 kk ajan.

€1590

(sis. ALV)

Yksittäinen valmennuskerta on 75min / €250 (sis. ALV).

Kaikki valmennukset ovat täysin luottamuksellisia ja valmentajana olen vaitiolovelvollinen.

Yllä mainitut valmennuspaketit ovat yksityishenkilöille.

Mikäli tarvitset valmennusten välillä tukea, ota yhteyttä ja kysy VIP-valmennusta, johon kuuluu lisäksi ylimääräistä puhelintukea ja whatsapp tukea/tekstiviesitukea (esim. oikeudenkäyntien ajaksi tai muutoin haastavassa akuuttitilanteessa).

Lahjakortin osto lahjaksi esim. puolisolle tai ystävälle on mahdollista.

Asiakkaiden kokemuksia

Asiakkaan hyvinvoinnin ja onnellisuuden lisääntyminen on paras palaute valmennuksesta.

Kolmen kuukauden valmennusten jälkeen elämä on muuttunut todella paljon. Stressi on helpottanut huomattavasti niin töissä kuin vapaa-ajalla ja mikä parasta, joka päiväinen ahdistus on poistunut kokonaan stressin helpottumisen myötä. Olen todella kiitollinen valmennuksille, joista tuli selkeitä ja konkreettisia työkaluja minulle, niistä ollut valtavasti apua.

Pauliina 
Pauliina

Sain niin paljon tukea omaan jaksamiseeni valmennuksesta, että uskomatonta! Vaikea elämäntilanne ja masennus ovat vaikuttaneet elämääni paljon, mutta nyt voin paremmin ja olen osannut asettaa rajoja paremmin ja miettiä ratkaisuja omaan elämääni nimenomaan oman itseni ja oman hyvinvointini kannalta. Todella monia hyvin konkreettisia asioita muuttui. Kiitos paljon!

Tiina 
Tiina

Olen saanut mahdollisuuden olla Emili Osaran valmennuksessa, kun työnantajani irtisanoi minut. Valmennuksessa keskityttiin nykytilanteeseen ja tulevaan, ratkaisukeskeisestikin. Emilillä on harvinainen kyky olla läsnä ja kuunnella, hahmottaa todella nopeasti tilannekuva ja rakentaa siitä selkeä kokonaisuus, kertoen useita eri mahdollisuuksia asiassa. Suunnitelman synnyttyä, sain rohkaisua, kannustusta ja todella päättäväistä tukea etenemiselleni. Tähän koin olevan suureksi avuksi myös valmennusten toistot, joskus jopa kaksi kertaa viikossakin. Tämä oli sellainen akuutti valmennuskokonaisuus. Jos sinulla tai työyhteisölläsi, esimiestoiminnassanne on tarvetta valmentajalle, joka erittäin päämäärätietoisesti ja uusille mahdollisuuksille avoimesti toimii, niin suosittelen lämpimästi Emilin tukea ja todella monipuolista ammatillista osaamista.

Milla 
Milla

Emilin valmennus auttoi minua selkeyttämään omaa päämäärääni muutoksessa ja mikä on oikeasti se mitä haluan. Ja ihan konkreettisesti sain apua jumittamisesta, jotta pääsin eteenpäin toimimaan selkein pienin askelin. Emilin kysymykset ja keskustelu auttoivat lempeästi oivaltamaan senkin, mitkä uskomukset estivät minua näkemästä juuri minulle tärkeintä vaihtoehtoa toteuttamiskelpoisena. Myös paljon muita pieniä ja tärkeitä oivalluksia ja huomioita omasta toiminnastani ja ajatusmalleistani sain tästä valmennuksesta, jotta pääsin eteenpäin. Suosittelen lämpimästi kaikille!

Sanna 
Sanna

Olen saanut apua golfin peluuseen valmennuksen ja valmennuksessa oppimani hengitysharjoitusten kautta. Olen saanut konkreettisia neuvoja siihen, kun jokin asia on askarruttanut, ja olen saanut jokaiseen asiaan ratkaisumallit, kuinka pääsen eteenpäin. Jos on ollut kentällä joku asia mikä on häirinnyt, Emili on tarttunut heti jokaiseen ongelmaan ja sitten olemme yhdessä selvittäneet ratkaisua siihen. Sain myös pitkän aikavälin suunnitelmat tehtyä ja strategian tulevaisuuden varalle. Emilin valmennustunneista on ollut uskomattoman hyvä apu, ja olen päässyt kehittymään niin henkisesti kuin fyysisestikin pelaajana valmennuksen takia. Voin todella suositella Emilin valmennusta eri urheilulajien harrastajille.

Essi 
Essi