Mitä jos eläisitkin täyden potentiaalisi mukaan?

Mitä-jos-eläisit-täyden-potentiaalisi-mukaan

Mistä sinä unelmoit? Mikä sinulle on tärkeää?

Elätkö oman potentiaalisi mukaan?

Meillä kaikilla on ”sisäinen ääni”, mieli, jota kutsutaan meluksikin. Millaista puhetta se sinulle kertoo? Puhutko itsellesi kannustaen ja armollisesti? Vai onko sisäinen äänesi moittiva ja ankara?

Sisäisellä äänellä on vaikutusta siihen, millaisia päätöksiä ja valintoja teet elämässäsi.

Jos sisäinen ääni moittii ja tuomitsee, on vaikea elä oman potentiaalin mukaan. Mahdollisuuksia ei välttämättä näe, vaikka ne olisivat ns. nenän edessä. Omiin kykyihin on vaikea uskoa, koska sisäinen ääni on heti valmis sanomaan: ”Et kuitenkaan pysty tuohon, parempi olla yrittämättä”.

Mitä jos sisäinen ääni sanoisikin: ”Olet hyvä. Olet riittävä. Yritä, niin onnistut.” Millaisia valintoja tekisit silloin elämässäsi? Eläisitkö paremmin oman potentiaalisi mukaan?

Mikä on sinun unelmasi, jota kohti et ole vielä uskaltanut kurkottaa?

Mitä jos nyt päättäisitkin muuttaa uskomuksesi ja alkaisit puhua itsellesi kannustavasti ja alat mennä tietoisesti kohti unelmaasi? Ja alatkin elää omaa potentiaaliasi käyttäen. Miten elämäsi muuttuu?

Uskomuksia muuttamalla avarramme mieltämme ja valintamme muuttuvat automaattisesti ja luonnostaan paremmiksi. Olisiko vihdoin aika muuttaa omaa uskomusjärjestelmääsi ja alkaa elämään enemmän oman potentiaalisi mukaan? Sinä pystyt siihen!

Mikäli tarvitset apua uskomusten muuttamiseen ja niiden tuomiseen päivänvaloon, otathan yhteyttä, autan mielelläni.

Kaipaatko tukee kuormittavaan elämäntilanteeseen? 

Hei, olen Emili

Emili-Osara-Valmentaja-Blogi

Olen muutosvalmentaja suurella sydämellä, ja koulutukseltani myös KTM ja fytonomi.

Lähestyn asioita konkreettisesti ja minulla on kyky havainnoida asiakkaan rajoittuneita uskomuksia, jotka estävät eteenpäin menoa solmukohdissa.

Iloinen ja lempeä asenne sekä aina kannustava ilmapiiri luovat hyvät puitteet turvalliseen eteenpäinmenoon.

Minulla on pitkä kokemus hyvin erilaisista toimintaympäristöistä toimimisesta, kuten YK ja ulkoasianministeriön kehitysyhteistyöosasto.

Valmennusta olen tehnyt erityisesti stressinhallinnasta ja kriisitilanteissa luoden konkreettisia askelia kohti parempaa yhdessä asiakkaan kanssa.

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2009 asti.

Uusimmat artikkelit