Onko tavoitteesi päivitetyt?

Onko-tavoitteesi-paivitetyt

On hyvä miettiä omia tavoitteita silloin tällöin. Mitä juuri tähän hetkeen elämältä haluat?

Kaipaatko enemmän lepoa? Millaista lepoa kaipaat?

Kaipaatko enemmän liikettä kehoosi? Jos kaipaat liikettä, mikä tukisi sinun henkistä hyvinvointiasi ja samalla fyysistä kehoasi parhaiten juuri tässä hetkessä?

Toiselle se voi olla vaikka juokseminen, kun toiselle hyvin hidas venyttely tai vaikka jooga sopii parhaiten. Erityisesti uupuneena kannattaa tarkistaa, mikä on nykyhetkeen hyvä tapa liikkua, juuri sinulle. Mikä parhaiten tukee sinun palautumistasi ja hyvinvointiasi tässä hetkessä?

Joskus aiemmin asetetut tavoitteet voivat olla juuri tässä hetkessä sellaisia, jotka eivät tuekaan hyvinvointiasi tai voivat jopa viedä hyvinvointiasi väärään suuntaan. Siksi päivittäminen säännöllisesti on tarpeen. Esim. liikuntatavoitteet ovat erilaisia silloin, kun jaksaminen on hyvällä mallilla ja työ- ja vapaa-aika tuntuu olevan tasapainossa, kuin jos on uupunut.

Liian raskas ja runsas liikunta ei palvele hyvinvointia silloin, kun on uupunut. Silloin rauhallinen liikunta sopii yleensä paremmin ja tukee paremmin palautumista esim. pitkän työpäivän jälkeen.

Milloin viimeksi päivitit omia tavoitteitasi? Olisiko niissä jotain, mikä kaipaa tarkistamista, jotta voisit paremmin?

Mikäli kaipaat tukea tavoitteiden asettamiseen tai päivittämiseen, autan mielelläni valmennuksellisin keinoin.

Kaipaatko tukee kuormittavaan elämäntilanteeseen? 

Hei, olen Emili

Emili-Osara-Valmentaja-Blogi

Olen muutosvalmentaja suurella sydämellä, ja koulutukseltani myös KTM ja fytonomi.

Lähestyn asioita konkreettisesti ja minulla on kyky havainnoida asiakkaan rajoittuneita uskomuksia, jotka estävät eteenpäin menoa solmukohdissa.

Iloinen ja lempeä asenne sekä aina kannustava ilmapiiri luovat hyvät puitteet turvalliseen eteenpäinmenoon.

Minulla on pitkä kokemus hyvin erilaisista toimintaympäristöistä toimimisesta, kuten YK ja ulkoasianministeriön kehitysyhteistyöosasto.

Valmennusta olen tehnyt erityisesti stressinhallinnasta ja kriisitilanteissa luoden konkreettisia askelia kohti parempaa yhdessä asiakkaan kanssa.

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2009 asti.

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *