Oman jaksamisesi prioritisointi

Emili-Osara-3

Jos asteikolla 1-10 kysyisin sinulta, kuinka hyvin huolehdit omasta jaksamisestasi, mitä vastaisit? 10 olisi täydet ja 0 ei lainkaan.

Mitkä asiat sinulla lisäävät hyvinvointiasi? Huolehditko unesta tarpeeksi?  Syötkö hyvin?

Mikäli olet stressaantunut, miten huolehdit jaksamisestasi?

Stressi on erittäin yleistä tänä päivänä ja kiire valtaa monet. Pitää suorittaa niin töissä kuin kotonakin, harrastaa, tulla ja mennä.

Mitä jos vain pysähtyisit ja miettisit mitä haluat juuri nyt? Mikä tuntuu hyvältä juuri tässä hetkessä?

Arjen kiireen keskellä pysähtyminen ei ole aina helppoa. Silloin harvoin pysähtyy miettimään, mitä minä haluan juuri nyt tai mikä minulle tuo lisää iloa. Kuitenkin juuri ne pienet asiat, pieni pysähtyminen arjessa voi kantaa pitkälle.

Mikäli ei ole juuri nyt jaksamista pohtia enempää, miten haluaa elämäänsä muuttaa, niin juuri tähän hetkeen moni jaksaa kuitenkin pysähtyä.

Haluatko lähteä kävelylenkille metsään tai veden äärelle tai illalla vaikka saunaan tai ystävää tapaamaan? Mikä juuri tänään toisi sinulle iloa ja lisäisi sinun hyvinvointiasi?

Väsyneenä ja stressaantuneena ihminen ei jaksa miettiä tulevaa eikä välttämättä jaksa miettiä, miten asiat saisi paremmalle tolalle. Kuitenkin jo pienilläkin muutoksilla voi olla merkittävää vaikutusta stressin kokemiseen ja sen kokemiseen, miltä arki tuntuu.

Muutosvalmentajana näen jatkuvasti isoja liikahduksia asiakkaiden elämässä, kun asiakas oivaltaa asioita omassa elämässään ja alkaa tehdä muutoksia pienin liikkein, juuri hänelle sopivalla tavalla ja tahdilla. Aina voi muuttaa asioita parempaan päin, vaikka tilanne olisi kuinka kiperä.

Voisiko juuri tänään olla se päivä, kun priorisoit oman hyvinvointiasi, vaikka yhdellä asialla? Olet taatusti sen arvoinen.

Kaipaatko tukee kuormittavaan elämäntilanteeseen? 

Hei, olen Emili

Emili-Osara-Valmentaja-Blogi

Olen muutosvalmentaja suurella sydämellä, ja koulutukseltani myös KTM ja fytonomi.

Lähestyn asioita konkreettisesti ja minulla on kyky havainnoida asiakkaan rajoittuneita uskomuksia, jotka estävät eteenpäin menoa solmukohdissa.

Iloinen ja lempeä asenne sekä aina kannustava ilmapiiri luovat hyvät puitteet turvalliseen eteenpäinmenoon.

Minulla on pitkä kokemus hyvin erilaisista toimintaympäristöistä toimimisesta, kuten YK ja ulkoasianministeriön kehitysyhteistyöosasto.

Valmennusta olen tehnyt erityisesti stressinhallinnasta ja kriisitilanteissa luoden konkreettisia askelia kohti parempaa yhdessä asiakkaan kanssa.

Yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2009 asti.

Uusimmat artikkelit